De vreemde wereldreiziger: part 132

Een paar weken later leek het alsof er niets aan de hand was geweest. Het leven ging goed. Alex en Roman trokken elke dag samen op. Ze gingen op zoek naar grote talenten in alle windstreken van de wereld. Van Mali tot Zuid-Korea en van Brazilië naar Frankrijk. Het doel daarvan had Roman Alex nooit uitgelegd, maar de Italiaan was allang blij dat hij af en toe uit huis was.

Lisa was namelijk hoogzwanger. En dat bracht nogal wat stemmingswisseling met zich mee. En nachtelijke uurtje natuurlijk. Want het kwam steeds vaker voor dat Lisa midden in de nacht honger kreeg. Nee, geen trek, maar keiharde honger. En dan moest Alex als de wiedeweer een McDrive zoeken om aan die trekken te voldoen.

Maar hij had het er voor over. Een paar weken geleden, toen hij, Roman en de vrouwen hoog en droog op een zwaar beveiligd landgoed zaten, werd bekend gemaakt dat de Rus ongedeerd was gebleven bij de aanslag. Niemand had wat opgeëist, dus de vragen hoe en wat, waren nog altijd onbeantwoord. Maar: de angst was weg. En dat leefde een stuk lekkerder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.