In de wolken

De laatste weken ben ik in de wolken. Nee joh, niet met mijn hoofd (alhoewel, goed misschien toch stiekem een beetje), maar met mijn camera. Keer op keer zie ik interessante wolkendekken die ik maar al te graag op de foto zet. Hieronder een paar voorbeeldjes. Waarom? Geen idee, omdat ik wolkjes leuk vind. Denk ik.

wolkjes1

wolkjes2

wolkjes3

wolkjes4

wolkjes5

wolkjes5

Meer foto’s vind je hier.

6 reacties

 1. hey Leander,

  Wolken heeft de mensheid altijd geinterreseerd, zeker ook mij.
  Al van jongs af aan liggend op je rug kijken of je er een bekend figuur in kan zien.
  Vroeger op weg naar school reed ik ’s morgens vroeg, op de fiets van Naaldwijk richting Maassluis, richting de bergen (wolken) en je waande je in verre landen en je fantasieen konden geen grenzen.

  Hoi,

  Arie (RPM)

  zie we elkaar gauw weer???

  • Hey Arie! Goed weer van je te horen. Alles goed? Met mij gaat het steeds beter. Ik denk door het vele kijken naar de wolken ;-). Ik heb geen idee of ik je snel weer zie. Jij bent zeker al bijna klaar bij DFS? En ik heb nog geen idee wanneer ik weer de fiets op mag stappen. Bedankt voor je reactie! groet Leander

 2. Hey Leander,

  Fijn te horen dat het met jouw de goede kant op gaat en dat je weet wat de oorzaak is ook al klinkt het best allemaal eng wat ik uit je verhalen begreep.

  Zoals het er nu voor staat zijn we per 1 maart klaar bij DFS, wat eigenlijk wel tegen valt.
  De bouw ging zo voorspoedig dat we de indruk kregen dat we voor de kerst de sleutel zouden krijgen, de bouwer hield zelf een slag om de arm en zij 12 januari.
  Het huis is nu helemaal gereed, alleen de nuts bedrijven moeten hun werk nog doen en zij beginnen pas de tweede week van het nieuwe jaar, en dan moet het niet al te hard vriezen, en de voorspellingen is nu dat de oplevering week 6 of 7 van het nieuwe jaar wordt, en dan hebben we nog 0ngeveer 10 dagen om over te gaan want 1 maart is de overdracht van het oude huis naar de nieuwe eigenaar.

  Hou je haaks en aan de adviezen van je begeleiders

  hoi,

  Arie.

  • Aii. Jammer dat je nog eventjes moet wachten dan. Zonde. Maar goed, als het dan allemaal klaar en goed is. Dan moet dat maar he. En misschien haal ik het ook nog wel om voor die tijd te RPMen haha. Zie ik je toch nog ;-).

   Fijne feestdagen Arie! Tot in 2012.

 3. Zo mijn laatste nachtdienst van dit jaar, en ik heb nu even tijd om jouw fijne feest dagen en een gezond 2012 toe te wensen Leander , en wie weet lukt het je om in 2012 mij een keertje bij te houden op de RPM fiets.

  hoi,

  Arie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.