Dichtbij de City Run

Daar zaten we dan in Hilversum. Met donkere wolken boven het overvolle plein. Maar met een doel: dichtbij bracht zondag namelijk live verslag uit van de Spieren voor Spieren City run. Natuurlijk: in eerste instantie omdat er genoeg nieuws te melden was. Maar ook omdat het goede doel wel wat extra aandacht, lees: geld, kon gebruiken.

steefenlee

Vandaar dat Gooi en Eembode- en dichtbij-collega Stefan van Hees en ikzelf in een stand op het Marktterein te vinden waren. Om live verslag te doen, om alle social media up to date te houden en om de hardlopers een hart onder de riem te steken. Daarnaast kwamen er ook nog wat bezoekers op de koffie. Voor gezelligheid was dus ook zeker tijd.

De Spieren voor Spieren City run was een groot succes. Er werd meer dan 31.000 euro opgehaald. En ook voor ons zat er wat in het vat. Want behalve een donatie aan het goede doel, veel extra kliks en bijna 2000 foto’s, was dichtbij goed zichtbaar bij de loop. Zelfs van de gemeente kregen wij complimenten. Een geslaagde dag dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.