Dimethylamylamine? Iemand?

Mijn bestelde eiwitten kwamen binnen. In het pakketje zat iets dat meteen mijn aandacht trok. Rode capsules met wit poeder erin. Op het zakje, je weet wel zo’n wietzakje die je later nog dicht kan drukken, stond Energize. Maar wat het was? Geen idee. Ik besloot research te doen op Google. En wat bleek: het zijn capsules met dimethylamylamine. Maar wat is dat dan weer?

DIMETHYLAMYLAMINE

Volgens Google is het, kort samengevat, een gezonde partydrug. Het is alsof je 100 koppen koffie naar binnen werkt. Tuurlijk, je mond wordt droog en hebt geen honger meer. Maar het gelukzalige gevoel en het overschot aan energie zouden dat meer dan goed moeten maken.

Toch is er een voetnoot. In veel landen is het product verboden. Daarnaast wordt je als wielrenner geschorst, wanneer het spulletje in je bloed wordt aangetroffen. Ook las ik slapeloosheid als bijwerking. Daarnaast zou regelmatig gebruik tot hartritmestoornissen kunnen vallen.

Dus nu zit ik er mee in mijn hand. Met die rode capsules. Of ik ze ga nemen? Nee, dat denk ik niet. Toch vraag ik mijzelf af, heeft er iemand ervaring mee? En wat voor? Of trouwens: geïnteresseerden mogen ook zo’n pil komen halen. Kan ik meteen de bijwerkingen zien.

4 reacties

 1. Bij mij zit dit stofje in een supplement voor het sporten.
  Op moment dat het begint te werken voel je het eerst in je handen voeten en gezicht tintelen alsof er beestjes onder je huid kruipen en vervolgens een enorme energy boost dat niet te vergelijken valt met elk ander energy middel (op amfetamine’s na). Je word zeer alert en hebt het idee van alles aan te kunnen. Je voelt je verder overigens ook enorm goed!
  Als het uit begint te werken dan voel je je ineens enorm down en vreemd weg lekker ontspannen, alles word een beetje euforisch wat ook wel weer een prettige ervaring is. Je libido stijgt op dat moment ook enorm!
  Het enige nadeel wat ik er wel aan over hou is de enorme hoofdpijn die ik een dag erna kan hebben. Voor vet verbranding is deze stof wel ideaal!

 2. Surfing across the net brings you to strange places 🙂
  Hi Leander,
  Dimethylamylamine is een natuurproduct dat wordt heel veel gebruikt in de sportwereld.Maar daar was je al achter,

  Als je meer info wilt over de side effects kun je op de natural database kijken voor therapeutische middelen.
  Daar staat tevens hoe het ingredient met andere namen op de markt wordt gebracht, kijk je wel uit? Ik ken genoeg mensen met hartpoblemen door natuur producten,

  hier is de link
  http://naturaldatabase.therapeuticresearch.com/nd/Search.aspx?cs=&s=nd&pt=100&id=1258

  succes met de sport,
  Lizzy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.