Doel gehaald: magische afstand verreden

Voor een beginnend wielrenner is er eigenlijk maar één magische afstand: die van 100 kilometer in één ritje. Zo ook voor mij. Je bent namelijk pas een echte wielrenner wanneer je een rit hebt gereden waarin je deze grens hebt gepasseerd.

Mij is dat dus gelukt. Vandaag. En vraag niet hoe. Het was koud, het regende, ik moest gigantisch plassen, en dus afstappen en er stond een lastige wind. Daarnaast was het asfalt glad, waardoor ik twee maal bijna onderuit ging. In een reflex hield ik mezelf op de been. Ik vraag me nog steeds af hoe.

Hieronder mijn gereden route. Ja, er zitten wat rare lijntjes bij, maar ik was ergens halverwege verdwaald. Vandaar. Andere ritten vind je hier.

Mijn doel voor 2010 is gehaald. In mijn eerste half jaar heb ik de 100 kilometer gehaald. Een mijlpaal. Op naar de volgende: 150. Maar dan wel in het voorjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.