Eindelijk weer een ronde: die van Noord-Holland

Eindelijk is het weer zover. Mijn vaste schare twittervolgers hebben de vele discussies met Conrad, Mark, Piet, Bart, Edgar en Alexander wel gezien. Zaterdag mag ik mijn wieleroutfit aantrekken om de Ronde van Noord-Holland te rijden. En aan de voorgesprekken te zien, wordt het hartstikke leuk. (Ja: wielrennen en leuk, voor het eerst gebruik ik het samen in één stuk.)

rugnummer

We starten om 8.00 uur in Oostzaan en zullen de route van 110 kilometer volgen. Meer mag ik nog niet van de artsen, maar goed. Eigenlijk is het ook wel lang genoeg. Zoveel kilometers heb ik dit jaar nog niet in de benen.

Benieuwd wanneer je mij ziet rijden? Nou: zo lastig is dat niet. Met een groep of 10 rijden we in een dichtbij-shirt. Je herkent ons dus vast wel. En anders: rond 10.00 uur is de ravitaillering in Alkmaar. Bij het sportpaleis op de parkeerplaats.

Foto’s van de vorige Ronde van Noord-Holland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.