Gemeente gaat aan de slag met fietsenpadenkaartje

Goed nieuws. De gemeente heeft aangegeven aan de slag te gaan met het fietspadenkaartje dat Maas-Maarten en ik hebben opgezet. Dat niet alleen: het initiatief heeft ook de krant gehaald.

IMG_11902

Deze vrijdag staat er namelijk een spread in Haarlems Dagblad over de actie. Inclusief foto’s van slechte plekken, het kaartje en de initiatiefnemers zelf.

Het stuk in Haarlems Dagblad lees je hier. De reactie van de gemeente aan de krant vind je hier. Zij zeggen dat zij alle plekken langs gaan lopen. Sterker nog: ik heb de punten zelf ook aangeboden en heb toen toegezegd gekregen dat ik een overzicht ontvang met wat ze met welke plek gaan doen. Dat wordt dus nog vervolgd.

Ondertussen kunnen slechte fietspaden nog altijd gemeld worden. Dat kan in de reacties hieronder.

6 reacties

  1. Leander… fantastisch initiatief
    Levensgevaarlijk vind ik ook de goot naast het fietspad bij het tunneltje waar je Vijfhuizen via de Spieringweg binnenkomt. Zo’n goot is er ook naast het fietspad aan de overkant. Die goten worden nauwelijks opgemerkt, zeker ’s avonds niet. Als je bijvoorbeeld bij uitwijken of inhalen daarin terecht komt, maak je een gigantische smak.

  2. Door het nieuw park Zwanenburg loopt de fietsroute met fietsknooppunten. De ongelijkheid van het fietspad en op sommigen plekken ook enige centimeters hoogte verschil maakt het onaantrekkelijk en gevaarlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.