Hardlopend door 2015

P1040331

In 2015 heb ik ook aardig wat hardgelopen. Vooral omdat ik als doel had om onder de 20 minuten te lopen op een 5 kilometer. Dat is niet gelukt. Ik zat er dichtbij en heb gelukkig wel mijn PR mogen aanscherpen.

Die PR liep ik tijdens de Haarlemmermeer Run In Hoofddorp. 20.22. Inderdaad 22 seconden te langzaam. Gelukkig was het wel een KOM. Andere leuke wedstrijden die ik liep waren de Zandvoort Circuit Run, de Alkmaar City Run, De Haarlemse Grachtenloop en de Dam tot Dam.

PR’s dit jaar:

De feiten op een rijtje:

  • Ik liep in totaal  359,7 kilometer
  • Dat waren 53 loopjes
  • Hier deed ik 30 uur en 47 minuten over
  • Ik liep hierbij 213 meter omhoog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.