Het leven van een Community Manager: Op de koffie bij meeschrijver @Leon__A

Sommigen van mijn collega’s kunnen zijn bloed wel drinken. Zelf zie ik zijn reacties en tweets vaak met een glimlach tegemoet. Meeschrijver Leon uit Hoofddorp is zowel beroemd als berucht op Haarlemmermeer dichtbij. En dus wilde ik eens langs voor een kop koffie. Het bleek te kunnen: want hey, Leon drinkt zelf meer dan 25 bakken per dag.

En ik moet zeggen: dat kan ik mij voorstellen. De koffie die ik kreeg voorgeschoteld was namelijk heerlijk. Het gesprek was trouwens ook hartstikke leuk. Leon is echt niet zo’n kwade peer als dat je na het lezen van zijn reacties en tweets zou vermoeden. Het trolletje van Haarlemmermeer is gewoon een gezellige man die graag zijn mening verkondigt.

Mijn eerste ‘echte’ ontmoeting met een Haarlemmermeerse meeschrijver was dus een succes. Wie wordt de volgende? Misschien kan ik een nieuwe award het leven in roepen: welke meeschrijver schenkt de lekkerste koffie. Al weet ik nu al dat Leon een goede kans maakt.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.