Het toch nog geslaagde wielerjaar 2015

Mijn doel voor dit jaar was duidelijk: de 2500 kilometer aantikken op de fiets. Meer mocht natuurlijk altijd, maar minder was geen optie. Een schouderblessure gooide nog bijna roet in het eten, maar gelukkig heb ik dat eind van het jaar goed kunnen maken. Ondanks geen toertocht, toch een leuke wielerjaar.

Capture

Hoogtepunt was een tocht met Marionne over Texel. Ook leuk: de Tour de Dick van de Plas. Eigenlijk heb ik voor de rest vooral rondom Haarlemmermeer gefietst. Op zoek naar slechte paden voor het kaartje.

De feiten:

• Ik reed 72 ritjes
• Dat zijn er 6 per maand
• Ook wel 1.36 per week
• Of 0.2 per dag
• In totaal scheurde ik over 2567 kilometer asfalt
• Dat is van pakweg Chicago naar Los Angeles
• Dat aantal kilometer is 6.41 procent van de omtrek van de aarde
• Gemiddeld reed ik 35.7 kilometer per rit
• Maandelijks tikte er dus 213.9 kilometer weg op de teller
• Dat is gelijk aan een wekelijks aantal van 48.4 kilometer
• Ook wel: 7.1 kilometer per dag
• Hier heb ik in totaal 3 dagen, 23 uur, 12 minuten en 7 seconden over gedaan
• 1.63 procent van mijn tijd op aarde (exclusief 8 uur slaap per dag)
• Mijn gemiddelde snelheid bedroeg 26.97 kilometer per uur
• Ik ben op mijn tweewielers 1.374 meter omhoog gereden
• Ik had vooral heel veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.