Media-aandacht voor fietstocht met raadsleden

Er kwamen heel veel reacties op mijn praatje in de gemeenteraad afgelopen donderdag. Dat niet alleen. Ook de verschillende media in Haarlemmermeer berichtten over mijn inspreken. Vooral het gevolg – mijn fietsrondje met de gemeentevertegenwoordigers – kreeg veel aandacht.

Het artikel in Haarlems Dagblad.

Het artikel in Haarlems Dagblad.

In mijn spreken tegenover de gemeenteraad stelde ik donderdag voor om een route uit te zetten om samen met de raadsleden, ambtenaren en wethouders te fietsen over de stukken slecht fietspad in Haarlemmermeer. Veel raadsleden gaven meteen al aan mee te willen. Ook de wethouder en zijn ambtenaren gaan mee.

De tocht kreeg veel aandacht. Zowel in Haarlems Dagblad, op Dichtbij en op HCnieuws.

Wanneer de fietstocht gaat plaatsvinden? Heel snel. Vanmorgen al wat plekken nagelopen. Nu daar een geheel van zien te maken.

2 reacties

 1. Hi Leander,

  Ik stuitte net per toeval op je site en bekeek met interesse je inspraakreactie. Zelf werk ik aan het investeringsprogramma voor fietsinfrastructuur van de Stadsregio Amsterdam. Ik zag je naam ook al eens langskomen bij hetiskoers.nl

  Ik ben geinteresseerd in je initiatief om eens te gaan fietsen met de raadsleden van H’meer, en indien mogelijk ga ik dan mee. Kun je me op de hoogte houden van je initiatief?

  vriendelijke groet

  Martijn Sargentini
  Stadsregio Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.