Naam op mijn fiets. Gewoon. Omdat het kan.

Jawel. Ik ben een stap dichterbij mijn wereldheerschappij. Een stap dichterbij mijn eigen profploeg. Een stap dichterbij mijn eerste Tour de France overwinning. En een stap dichterbij mijn beklimming van de Alpe d’Huez, komende juni.

Vandaar dat het tijd werd mijn Giant TCR op te vijzelen. Want zeg nou zelf. Niemand wil door het leven gaan als die anonieme wielrenner. Dus: daar heb ik wat aan gedaan. Vanaf heden staat mijn naam op mijn frame.

En dat ziet er zo uit:

Uploaded with ImageShack.us

Jou naam ook op je fiets? Hier kun je hem bestellen.

Eén reactie

  1. Pingback: Tweets that mention Naam op mijn fiets. Gewoon. Omdat het kan. | Mascini.net -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.