Op weg naar de Halve van Amsterdam: week 4

Nee hoor. Ik denk heus niet dat ik er al ben, sinds mijn PR op halve in Haarlemmermeer. Toch heb ik deze week wat minder kunnen rennen dan normaal. Het kon gewoon niet anders.

Zondag liep ik nog de Halve van de Haarlemmermeer Run. 21 kilometer en een beetje. En dat ging goed, heel goed. Maar de dag daarna begon natuurlijk de nieuwe trainingsweek. Maandag had ik tennisles, en dat ging qua spierpijn erg goed. Sprinten lukte gewoon, en er leek geen vuiltje aan de lucht. Ook dinsdag – bij de fysio – voelde alles goed.

Maar toen ik woensdagmiddag mijn schoenen aantrok, had ik die halve van zondag toch nog in de benen. Mijn benen waren zwaar en ik had moeite om echt tempo te houden. Na bijna 7,5 kilometer was ik dan ook blij dat ik thuis was.

Het plan was om nog twee keer te lopen deze week. Maar dat heb ik niet gered. Niet door de spierpijn, maar omdat wij het huis gingen witten. Plafonds, muren, kozijnen, alles is (ook dankzij de vele hulp) weer als nieuw. Maar tijd om te rennen had ik hierdoor niet.

Deze week pak ik de draad weer op. Een of twee korte loopjes en dan zondag de Dam tot Dam. Ik heb er zin in.

Eén reactie

  1. Hoi Leander, ben je van fietsen overgestapt op hardlopen? Wordt zwemmen openwater volgende? Veel succes, en sorry dat het zo lang geleden is dat ik heb gereageerd op je wedstrijden.Hartelijke groet, Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.