Op weg naar de Halve van Amsterdam: laatste week

De laatste echte trainingsweek voor de Halve Marathon. En ik moet zeggen: het ging allemaal niet vanzelf. De snelheid kwam er gewoonweg niet in. Maar goed, nu is het toch bijna zover. Daarom ook de laatste keer dit logboek.

Bij mijn eerste rondje startte ik lekker snel. Maar al snel kreeg ik wat krampgevoel in mijn onderbenen. De snelheid wat naar beneden om te eindigen met een eindsprint. Voor het zwembad ligt al een jaar een KOM die ik wil pakken. Helaas: deze loop kwam ik een seconde te kort voor het record.

Ook bij mijn laatste lange loop voor de Halve Marathon kreeg ik last van kramp. Toch was het een heerlijk rondje zo langs het honkbalstadion.

De laatste keer lopen voor de halve. Dus: niet voluit en een kort rondje. Langs de Vennepse Dreven. Ging best goed.

Hopelijk lukt het zondag ook. Het wordt warm. Dus ik hoop dat ik mijn harde tempo van de Halve van Haarlemmermeer vol kan houden. Uitlopen is een doel, maar een PR zou een mooie bonus zijn. Een tijd van 1.40 uur lijkt te hoog gegrepen. Maar wie weet, goede dagen kunnen er zomaar tussen zitten. Met 1.45 uur ben ik al zeer tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.