Op weg naar de Halve van Amsterdam: week 5 [video]

Nog een maand te gaan. Het begint nu wel spannend te worden. Gelukkig had ik deze week nog een andere uitdaging op het programma staan: de Dam tot Damloop. Het was ook fijn dat het een loop over een grote afstand was, want van kilomters maken kwam het maar niet deze week.

Ook deze week stond namelijk, net als week 4, in het teken van klussen. De muren schilderen, plintjes leggen, kozijnen verven.

Gelukkig had ik donderdag een vrij uurtje om even een ronde te lopen. Niet te hard, want de Dam tot Damloop kwam er aan. Dus besloot ik om een rustig rondje te rennen en de KOM bij het zwembad aan te vallen. Helaas bleek ik mij niet helemaal goed ingelezen te hebben. Want waar ik dacht dat deze uitdaging begon na het bruggetje, begon hij daarvoor. Het gevolg: op een paar seconden na miste ik het record.

Zondag stond ik dus aan de start in Amsterdam. De Dam tot Dam. Ik haalde een PR. Een lang verslag daarover lees je hier. Hieronder een video-impressie van de loop.

En nu is het alweer tijd voor een nieuwe trainingsweek. Met waarschijnlijk weer niet zoveel kilometers. Want met twee keer tennis, een keer fysio en een weekenddienst is de tijd krap. En dan moet er ook nog geklust worden. Maar: het komt vast goed. Want steeds als ik denk dat het niets wordt, pakt het allemaal goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.