Quotes van Gijp

Opeens herinner ik mij weer mijn interview met René van der Gijp. In opdracht van leermeester Louis maakte ik voor het befaamde Aktueel een vooruitblik op het EK van 2008. Een mix van eigen inzicht en wat quotes. Voor dat laatste vroeg ik een paar BN’ers naar hun prognose. Mario Been gaf kort en zakelijk antwoord. Humberto Tan vroeg of ik niet een dag voor het EK kon bellen, want dan pas had hij de selecties doorgenomen en kon hij pas wat zinnigs zeggen. Ik had dus nog een uitsmijter nodig.

Louis gaf de tip om René van der Gijp te bellen, toen nog alleen oud-voetballer. Ik stelde de (enige) vraag: ‘Hoe denk jij over de EK-poule van Oranje?’ en de huidige RTL-ster barstte los. Na twee uur hing ik op.

Quotes genoeg, pagina’s te weinig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.