Ronde van Noord-Holland: Vooral koud en nat

Tuurlijk, het was ontzettend gezellig en hartstikke leuk. Maar oh: wat was het koud. Mijn handen vroren er bijna af. Maar wat wil je: in de regen tegen de wind in beuken. Dat gaat niemand in de –inderdaad- koude kleren zitten. Maar eigenlijk mag ik niet klagen. Check de man op de foto maar eens. Hij moest uitwijken en viel pardoes de sloot in.

rvnh


Klagen mag dus niet. Dus kan ik eigenlijk alleen maar zeggen dat ik genoten heb. Van het Alkmaarse land, de West-Friese weilanden en oke.. ook een beetje van de keiharde tegenwind langs het Noord-Hollands Kanaal bij Purmerend. En ook het Twiske zag er goed uit, ondanks de regen.

Team Dichtbij
Zoals ieder jaar deed Team Dichtbij weer mee met deze, voor ons, klassieke recreatierit. Fred, Alexander, Pytrick, Bart, Mark, Conrad, Piet, Richard en Leander besloten de 110 kilometer te fietsen. Waar wij, bij het zien van buienradar, overigens zeer content mee waren. Er werd lekker doorgefietst, voor de kenners: 28,88 kmu. Aan het einde wachtte met een tegeltje een mooi aandenken. En oh ja: een gezicht onder de blubber. Maar goed, dat namen wij voor lief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.