Sneller dan Terpstra en Ten Dam

Na lang wikken en wegen heb ik besloten over te stappen van Runkeeper naar Strava voor het bijhouden van mijn fietsritjes. Nu mijn oude ritjes ingeladen kunnen worden, stond niets meer in de weg. Mijn moraal is meteen ook gestegen, want mijn oude ritten zijn nu meegenomen in de Strava-ranglijsten.En zo kwam ik vandaag tot de conclusie dat ik best wel goede benen heb. Ik heb aardig wat KOM’s te pakken zo, al kan er bij sommige prestaties een vraagteken gezet worden. Want met 30 per uur de Koppenberg op? Dat heb ik echt niet gedaan. Dat moet een fout van Runkeeper zijn.

Bekijk al mijn KOM’s hier.

Toch zijn er klimmetjes die wel kloppen. In 2012 reed ik de Eddy Merckx Klassieker in België. Mijn fiets had kuren, maar blijkbaar was ik op de Cote de Barchon op mijn best. Ik sta namelijk op nummer één op de Strava-ranglijst. Best netjes als je bedenkt dat profs als Laurens ten Dam (tweede op de lijst) en Niki Terpstra (achtste) mij voor moesten laten gaan. Een klimgeit is aan mij verloren gegaan.

De KOM-scores

De ranglijst bekijk je hier.

Volgende doel: wat KOM’s in Haarlemmermeer halen. Wordt vervolgd.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.