Vunzige verkiezingsposters: brugklashumor

De blog over de campagneposters van Rinus Beusenbergs Sociaal Rechts Haarlemmermeer leverde gister ontzettend veel kliks op. Met recht: de twee posters waren ietwat vunzig. Vier jaar geleden kneep de lijsttrekker in een borst, ditmaal slaat hij op een paar blote billen.

beus

Beusenberg wijst naar de logo’s op de onderbroek van de man of vrouw over de knie. Daar staan de logo’s van VVD en PvdA. De lijsttrekker wil deze twee landelijke partijen dus gaan aanpakken. Buiten het feit of het aanpakken van een ander een van je kerntaken als partij moet zijn, rijst de vraag waarom het op deze manier gebracht moet worden. Waarom een schunnige poster met een wel heel summiere knipoog? Een beetje van het niveau brugklashumor.

De reden werd mij vanochtend pas duidelijk. Iemand wees mij op de website van Sociaal Rechts Haarlemmermeer. Tussen de partijleden stond een foto van ene Tim Beusenberg, vast familie van. Volgens de legenda is hij campagneleider van de partij. Zijn foto zegt genoeg. Waarschijnlijk zijn de posters toch echt een typisch gevalletje brugklashumor…

brugklashumor?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.