Zes jaar op mijn fiets: bijna 20.000 km verder

fiets
Stiekem was ik het al een beetje vergeten. Maar afgelopen week was het zes jaar geleden dat ik voor het eerst op mijn Giant TCR Limited stapte. Op 29 maart 2010 reed ik – samen met mijn broertje – mijn eerst tocht. 22 kilometer, in bijna 52 minuten. En die eerste rit is dus meer dan zes jaar geleden.

Sindsdien heb ik veel meer kilometers gemaakt. Zo reed ik onder andere Alpe d’Huez, De Ronde van Vlaanderen, de Ronde van Noord-Holland (vaak), Tilff-Bastogne-Tilff en Veenendaal-Veenendaal.

Zo kom ik op de 19.738 kilometer in totaal. Zo’n 3.290 kilometer per jaar dus. En in die zes jaar heb ik de halve omtrek van de aarde gereden. Verder was mijn langste rit 150,8 kilometer (Vlaanderen) en de grootste beklimming 1.158 meter (de Alp).

Hieronder mijn eerste route. En wat ‘onderweg’ plaatjes.

Hopla, de Redoute op

Een foto die is geplaatst door mascini (@mascini) op

#tbt #cycling #wielrennen

Een foto die is geplaatst door mascini (@mascini) op

#cycling #wielrennen #rondevannoordholland #rvnh

Een foto die is geplaatst door mascini (@mascini) op

Op ’t Kopje. #cycling #wielrennen

Een foto die is geplaatst door mascini (@mascini) op

Good day for a ride.

Een foto die is geplaatst door mascini (@mascini) op

Rondje met Barti.

Een foto die is geplaatst door mascini (@mascini) op

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.