Zet in je agenda: instagramwalk023 op 2 juni

Op 2 juni is het zover. Een fotowandeling in het door mij geliefde Hoofddorp. De instagramwalk023 vindt dan plaats. We beginnen bij Duycker café en lopen een rondje langs de bezienswaardigheden van het centrum. Wil je mee doen? Leuk! Want daar organiseren Doris en ik het voor: gewoon de gezelligheid van samen fotootjes maken.

instagramvennep

Doris kwam mij tegen op instagram. Een app waarmee je jouw foto kunt bewerken met een filtertje. Ze zag dat ik vaak foto’s van Hoofddorp en omgeving maakte. Na wat mailcontact besloten we de handen in elkaar te slaan en samen deze dag te organiseren.

De voorlopige route
Het is dus kortweg een wandeling van nog geen 5 kilometer door Hoofddorp. We gaan op zoek naar wat mooie fotografieplekken. Een blauwdruk van de route, zie je hieronder. Het is een eerste opzet, maar volgens mij wel een leuke route. Suggesties zijn overigens welkom.


Instagramwalk 023 weergeven op een grotere kaart

Jawel: een prijsvraag
Ook hebben we het Cultuurgebouw zover gekregen om een heuse prijsvraag voor ons te organiseren. De mooiste foto van het Cultuurgebouw met het thema ‘Thuis in het Cultuurgebouw’ wint een cursus fotografie bij Pier K. Daarnaast zal de naam van diegene het gebouw sieren voor een dag. Ook leuk: de 10 mooiste foto’s worden opgenomen in een expositie.

Meedoen is leuk
Nou, allemaal meedoen dus. Aanmelden kan via de site van de instagramwalk023. Alvast in de stemming komen kan via de hashtag #instagramwalk023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.