Zweten met de community

Een heerlijk voorjaarszonnetje, een leeg bos en een stel zwetende meeschrijvers. Geloof het of niet, maar ik heb genoten van de Dichtbij Bootcamp zondag in het Haarlemmermeerse Bos.

de groep deelnemers

Samen met The Bootcamp Club zette ik voor de bezoekers van dichtbij een bootcamples op. De trainers en het parcours werden geregeld door Remco, en ik zorgde voor de deelnemers. Het werd een groot succes. Zo’n 60 bezoekers werkten zich op zondagochtend in het zweet. Alle reacties waren positief.

ik ren

Een borrel en bootcamp heb ik nu gehad. Benieuwd naar de volgende meeting met mijn community.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.