Champagne na stoppen als CM in Hilversum

Mijn vertrek, begin september, uit het Gooi bracht niet heel veel te weeg. Ik had verwacht dat onder mijn afscheidsartikel wraak zou worden genomen door de bezoekers van onder andere Hilversum. Het viel mee. De meesten wensten mij keurig succes in Alphen en Leiden. Alhoewel. Een bezoeker was wel blij met mijn vertrek.

afscheid

Bezoeker J.brown (die ik overigens nog nooit gesproken heb) meldt in mijn afscheidstopic dat hij er niet rouwig om is dat ik vertrek. En passant vertelt hij ook nog eventjes dat hij een fles champagne open trekt om het te vieren.

En zo eindigt mijn vertrek in Hilversum toch nog met een knaller. Van de kurk die van J.browns fles vloog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.