Eigen plan

Zijn ogen brandden, zijn handen trilden. Zijn hoofd voelde alsof hij ieder moment uit elkaar kon spatten en zijn lichaamstemperatuur leek om de paar minuten te veranderen. Hij wist dat hij ermee moest stoppen. Dit ging zo niet langer. Hij voelde zich niet goed. Wist dat het eigenlijk niet hoefde. Hij had zich niet moeten laten overhalen. Zijn eigen plan trekken, dat was een beter idee geweest.

werk

De anderen hadden gezegd dat hij een mietje was. Gewoon mee moest doen. Niet zeiken, neem gewoon wat en kom. Doe gezellig en niet zo zwak. Hij had getwijfeld. Wist dat het geen goed plan was, dat hij zichzelf alleen maar meer tegen zou komen. Maar toch. Het deed hem wel wat, dat die jongens dus blijkbaar niet zonder hem konden. Hij voelde zich onmisbaar.

Dat gevoel was hem zo veel waard geweest dat hij van gedachte was veranderd. Hij was makkelijker gaan denken over de situatie en had de mogelijke gevolgen genegeerd. Hij wilde erbij horen. Belangrijk zijn. En dat kon alleen door mee te doen.

Maar nu was hij zichzelf tegen gekomen. Zijn concentratie was tot een nulpunt gedaald. Zijn werkhouding en tempo stonden zwaar in het rood. Eigenlijk hadden ze hier op kantoor geen fuck aan hem. Hij had zich laten overhalen en kwam nu zichzelf tegen.

Was hij maar verstandig geweest en in zijn bed blijven liggen vanmorgen. Werken met de griep. Geen gouden combinatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.