De vijf slechtste fietspaden één jaar na dato (3)

Het is een jaar geleden dat ik met raadsleden in Haarlemmermeer een rondje in onze polder reed om te laten zien hoe het is gesteld met de fietspaden. Daarna is snel beterschap beloofd. Tijd voor een controle. Want hoe staan de vijf slechtste plekken er na één jaar voor? Vandaag het slechte stuk van het Gravenbospad.

De raadsleden waren het snel eens toen we met de Tour de Raadsleden over het Gravenbospad reden: dit kon zo echt niet. Het pad werd dan ook snel aangepast. Niet helemaal zoals verwacht – want het nieuwe asfalt werd doodleuk in een andere kleur gelegd. Maar goed, dicht en vlak was het wel. Dat was in april. Maar hoe ziet het er nu uit?

Het pad tijdens de fietstocht

Het pad in april

Het pad nu

En ja, op de verkeerde kleur asfalt na, is het pad een hele verbetering. Hij is vlak en lekker om over te rijden. Maar jammer genoeg zijn alleen de op dat moment slechte plekken aangepakt. Want een paar meter na de grote nieuwe plakken asfalt, scheurt het oude stuk. Over een paar maanden – zeker na wat vorst – is het weer een weg vol gaten en kieren.

Het fietspad is dus verbeterd na de Tour de Raadsleden. De vraag is echter: voor hoelang?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.